Правя Красиви
Уеб Сайтове
за Пловдив
0885369411 - me@samjayheaton.com

Уеб Дизайнер

Сам Джей Хийтън - Уеб Дизайн Пловдив

Уеб дизайн и изработка на уеб сайтове Пловдив

Здравейте и Добре дошли на моя уебсайт. Аз се казвам Сам Джей Хийтън – млад, талантлив и удостоен с награди уеб дизайнер, установен в гр. Пловдив. Занимавам се професионално с дизайн и разработване на сайтове вече повече от 4 години и освен това работя на свободна практика като уеб дизайнер и уеб разработчик от повече от 2 години.

Уеб дизайнер от Пловдив, но работя и в околните райони, включително: Пазарджик, Асеновград, Велинград, Хасково, Банско и Троян.

Работил съм за и с много големи компании от различни сфери на индистрията. Имал съм привилегията да работя с компании като Nintendo, Lelli Kelly Kids, Vodafone и Granite Tops UK. Считам себе си за много креативен, а работата ми като фрилансър уеб дизайнер ми позволява да отделям повече време на проектите си, което означава, че придобивам повече опит и създавам по-уникални и творчески уебсайтове.

Работил съм и за компании като нает на договор. Имах огромния шанс да работя за Vodafone: World of Difference, където имах възможността да работя за благотворителни кампании, да създавам дизайни и разработки за уебсайтове и уеб приложения.

Уеб Услуги и Пакети

Харесва ми да създавам и разработвам уеб сайтове, които се открояват в Пловдив, Монтана, Враца, Ловеч, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Перник.

Работата ми като уеб дизайнер е страхотно нещо и ми позволява да се срещам с интересни хора от интересни среди, както и да се запознавам с хора от цял свят. Когато работя с клиент, аз осъществявам връзка с него, за да можем заедно да работим по проекта му и да се уверя, че крайният резултат надминава очакванията му.

Портфолиото ми расте с всеки изминал ден и обичам да добавям красиви уеб дизайни към него. Прекарвам време в усъвършенстване на дизайните си, но и в същото време изграждам връзка с клиентите си. Защо не се свържете с мен, за да си поговорим и да почнем работа по следващия или първия ви уебсайт?

Уеб Дизайн Пловдив Уеб Дизайн Пловдив

Уеб Дизайн

  Уеб Дизайн Пловдив  

Създавам дизайни и уебсайтове според нуждите и изискванията на клиентите си и се уверявам, че те ми подават правилната входяща информация и че работим заедно, за да създадем перфектния уебсайт.

Вашият уебсайт ще ви бъде предоставен с цялостна Система за Управление на Съдържанието или CMS, за да можете да коригирате и поддържате съдържанието на сайта си. Ще получите също и едномесечна SEO оптимизация.

Хостингът за уебсайта ви ще бъде безплатен за първите 12 месеца, а щом тези месеци изтекат, цената за хостинг е 60лв на година, като това включва и до 5 професионални имейл акаунта.

Уеб дизайн от 800лв
Уеб Дизайн Пловдив Уеб Дизайн Пловдив

УЕБ ДИЗАЙН ПО ПОРЪЧКА

  Уеб Дезайн Пловдив  

Търсите система за управление на съдържанието, направена по специална поръчка? Значи това е пакета за вас. Ще създам система по поръчка според нуждите и изискванията ви.

Уебсайтът по поръчка ще бъде създаден според вашето лого и корпоративен брандинг и ще ви бъде предоставено пълно обучение относно системата ви.

Хостингът за уебсайта ще бъде безплатен за първите 12 месеца, а щом тези месеци изтекат, цената за хостинг е 60лв на година, като това включва и до 15 професионални имейл акаунта.

Цени от 100лв
Електронна търговия уеб дизайн Пловдив Електронна търговия уеб дизайн Пловдив

Продавате Онлайн

  Електронна Търговия Уеб Дизайн  

За да продавате онлайн, вие се нуждаете от уебсайт с електронна търговия, който ще ви позволи да продавате и управлявате поръчките и стоковата си наличност, давайки на себе си и на бизнеса си перфектния инструмент за един успешен старт.

Уебсайтът ще бъде създаден според вашия брандинг и лого, като админ панела ще бъде специфичен за индустрията ви и ще включва възможността да имате опции за всеки листинг.

Хостингът се заплаща в размер на 120лв на година след изтичането на първите 12 безплатни месеца и включва едномесечна SEO оптимизация и неограничен брой професионални имейл акаунти.

Цени от 2000лв
Оптимизация за Търсачки Пловдив Оптимизация за Търсачки Пловдив

бъдате Намерени

  Оптимизация за Търсачки  

SEO или оптимизиране на търсачки е това, което ви е необходимо, ако искате уебсайта ви да бъде видим за търсачки като Google, Bing & DuckDuckGo.

Ще работя по уебсайта ви, за да съм сигурен, че съдържанието, ключовите думи и бек линковете съответстват 100% на вашата индустрия и така да гарантирам един цялостен висок ранкинг на сайта ви.

Цената за SEO зависи от количеството ключови думи и областите, в които искате да се прицелите, като оптимизацията с една ключова дума започва от 20лв на час.

Цени от 80лв

Уеб Дизайн Портфолио

Свържете се с мен

Нека да говорим
     
Уеб Дизайн Пловдив